I Jornades de Blocs i Literatura, a la memòria de Xesca Ensenyat

No m’ho perdria per res del món, ja fa temps que tinc els bitllets i compte els dies que falten per participar a la festa. A la festa  de la paraula, l’amistat, la reflexió i la primavera, com deia Victòria.

Per conéixer molts blocaires vilawebaires, (per poder-los mirar, que llegint-nos ens coneixem tots…) per parlar de blocs i de literatura, per tornar a abraçar Roser i Victòria (ja fa massa dies que només ens abracem a distància) i per donar-los les gràcies per la feinada d’organitzar-ho tot i per tornar a Mallorca (jo no m’oblide mai que per Mallorca ens ix el sol).

I per recordar la Xesca, per parlar-ne, per homenatjar-la i per gaudir una altra volta de les seues paraules, ens en va regalar tantes que ens en deixarem alguna, però segur que, com sempre, les paraules que la Xesca va escriure ens donaran joia i horces. I per tastar la primavera mallorquina, que fa temps que no hi vaig.

A Mallorca, a les I Jornades de Blocs i Literatura, a la memòria de Xesca Ensenyat, buscant l’hidroavió pel cel, jo hi seré.

2 pensaments a “I Jornades de Blocs i Literatura, a la memòria de Xesca Ensenyat

  1. Hi seràs a l’abraçada d’aquelles que t’espera a l’Aeroport, a la nit serena de flor de llimoner i taronger, als garrovers ombrívols, a l’amistat, al goig del reconeixement i la paraula,  testimoni, allau imparable, refugi de nàufrags, al record i a l’amor viu. Hi seràs i t’esperem, amiga, t’esperem a la boca del tamarell i a la placidesa de Llenaire… tu ja ho saps, hi haurà també una garsa.