Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

criatures

No em pensava que una cosa així podia passar, malgrat l’edat i els anys que passen es veu que no n’aprenc, però no em pensava que hauria de veure la policia (sense número  d’identificació) bastonejant xiquets i  xiquetes al centre de València i els anti disturbis entrant a un institut . 
Els xiquets i les xiquetes ixen al carrer per defensar la seua escola pública i l’estat ‘titular’ d’eixa escola pública els bastoneja.

En aquest moment, a València, adults entrenats i armats estan insultant i apallissant xiquets. 

És insuportable. 



  1. coses més extraordinàries veuràs, que farien l’enveja d’aquell replicant de “Blade Runner” que només havia vist les portes de Tannhauser. I, si no, “al tiempu”.
  2. Aquesta manera de fer de la policia a València és plena d’odi i rancúnia. No és aquesta la societat que vull pel meu fill, no, no i no! Ja els vam patir prou els mètodes del feixisme i no hauríem de permetre que tornin. A vegades, però, sembla que quan anem a votar siguem molt curts de memòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent