llambordes

He vist coses que vosaltres els humans no us creuríeu mai de la vida. He vist manifestants que volien una manifestació pacífica atacats (quasi carregats) per joves manifestants amb casc i la cara coberta. He vist manifestants cridant ‘vergonya, vergonya’ a la policia perquè no carregava contra els violents. He vist manifestants intentant defensar a la policia d’altres manifestants (amb tot el que ha passat ningú parla de càrregues indiscriminades ni de violència policial, l’opinió general és que si la policia haguera volgut, hauria estat una carnisseria, i no ho ha volgut). He vist com dues-centes persones, si fan prou por, poden impedir una manifestació de dues-centes mil. He hagut de fugir no de la policia, sinó de joves manifestants amb casc i la cara coberta, dels amos de la mani, dels putos amos. 
He vist llambordes volant (a Roma estan molt fàcils) i no, sota no hi havia cap platja.

2 pensaments a “llambordes