Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 13 de juny de 2011

hem guanyat!!

Tota la vida votant i perdent i avui he guanyat sense votar. Hem guanyat! 
Han guanyat les associacions que van recollir les firmes per convocar els referèndums, han guanyat totes les persones que s’han mobilitzat creativament i esplèndida per informar la població, per lluitar contra la desinformació, la manipulació i el joc brut del govern, per superar la desídia de la població que en els darrers 15 anys no havia anat a votar als referèndums, els voluntaris de ‘TaxiQuorum’ que han portat a votar les persones amb dificultats per moure’s, els activistes, els ciutadans italians tenacíssims han usat la xarxa per demanar el vot, els actors i músics que ahir regalaven entrades a qui demostrara haver votat. I han guanyat els trenta milions de votants italians que ahir i avui han anat, malgrat tot, a votar.
I ells han perdut, han perdut els manipuladors i els mentiders. I sobretot ha perdut ell, no vos podeu imaginar l’ambient que hi ha per Roma, amb la gent tocant els clàxons dels cotxes i abraçant-se i omplint les places. Ja era hora, era hora.



  1. I des de l’altra banda de la mar això ens dóna l’esperança de saber que les coses poden canviar, i no sempre per a mal.

    A gaudir-ho!

  2. Quan els partits no funcionen com a intel.ligència col.lectiva, el poble en pren el relleu, s’organitza, s’agita, es pronuncia. I fa avançar les coses i ajuda a què reculi la mentida, la farsa.

    I jo que me n’alegro.

    Pere

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent