judici immediat

El 6 d’abril a les 9.30 del matí el Cavaliere hauria de presentar-se a la quarta secció penal del tribunal de Milà, per ser jutjat per prostitució de menors i per abús de poder, serà jutjat per tres dones: Carmen D’Elia, Orsola De Cristofaro i Giulia Turri. No se sap si es presentarà, ho tenen molt difícil els seus advocats, tenen poc de temps. De totes maneres ja és una bona notícia que vaja a judici, una molt bona notícia, i feia molta falta alguna bona notícia, a aquest país, per ací la gent (si més no la meua) s’abraça i es felicita, i vinga sms i telefonades, no fóra cas que algú no se n’haguera assabentat de la notícia, de la notícia bomba: pareix que també ací la llei és igual per tots.

De moment, que jo sàpia, tenim el dubtós honor de ser l’únic país del món amb un president del govern que es mantè al càrrec imputat per una cosa així.

2 pensaments a “judici immediat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *