Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

S.O.S

Jo sóc així des de sempre i si alguna volta em passa que me mire a la cara una xica guapa, millor ser un apassionat de xiques guapes que gai. (Salone del ciclo e motociclo a la Fiera di Milano, 2 de novembre 2010) 

Sóc un amfitrió  únic, diria que irrepetible, joiós i ple de vida, estime la vida i les dones. (Eixint del Consell Europeu, a Brussel.les, 29 d’octubre 2010)

 

Porteu alguna volta també alguna xica guapa, nosaltres l’apreciarem perquè som llatins. (Al Forum del Mediterrani, a Gènova, 12 de juliol 2010) 

 

Aquest matí a l’hotel tenia ganes de fer-me a la cambrera. però la xica m’ha dit: “President, però si ho hem fet fa un hora…”, veieu quines bromes té l’edat. 
(En una visita oficial a Brasil, en una reunió d’empresaris dels dos països, 4 juliol 2010)

 

No volem més morts albanesos al Canal d’Otranto o fluxos criminals cap a Itàlia. Farem una excepció per qui porte xiques guapes. (En el discurs de benvinguda al president albanès, a Roma, 12 febrer 2010)

 

N’hi ha per ahí un fum de xiquetes boniques, jo no sóc un sant, ja ho heu comprés tots, esperem que ho entenguen també els amics de Repubblica. (A Brescia, inaugurant una obra pública, 22 juliol 2009)

 

Podria seguir fins a l’infinit, la claveguera no té fons (El blog d’on he pres la llista de perles l’ha feta molt més llarga). La menor marroquina de la darrera moguda ha declarat als jutges que Berlusconi li va ensenyar una estàtua de marbre que té a la seua vil.la, amb el seu cap (seu de Berlusconi) i el cos de Superman. 

Necessitem ajuda, humanitària. 



  1. Les hormònes del Berlusconi, a parer meu, estàn un xic descontrolades (o potser diu el què diu per ganes d’escandalitzar). En tot cas, si fa un delicte, ha d’anar davant la justícia.

    La “menor”: no sé si era “menor”, però de pinta d'”innocenta” (sexual)… poca. En qualsevol cas, la trobo molt guapa.

    Ja ho vaig dir una altra vegada: els polítics de la oposició deuen ser molt dolents per no guanyar. O potser es que no tinguin ni un brill d’humor…

    Atentament

  2. Estic entusiasmada amb el teu blog!
    Jo he arribat a Roma fa dos mesos i encara estic en estat de shock per moltes coses.
    Ahir mateix, estava al bus amb una amiga; a la parada puja una dona i seu, darrera una altra dona fotent-li crits.
    Llavors vaig sentir que el que li deia era que ella tenia més dret a seure-hi perquè és italiana i l’altra era rumanesa.
    Primer vaig pensar, no ho has entès bé…Però no, duia la racista just asseguda al seient de davant cridant com una boja diverses coses: no a la tessera del tifoso, si no tens la merda a casa immigrants al carrer tampoc…que no tenia papers, que només tenia el permesso di soggiorno… 
    Al mig de tot l’espectacle ben lamentable va aparèixer un noi d’uns 16 anys i li va fer: – Scusa, Lei è razzista? (Perdoni, vostè és racista?). Ella va respondre que no que: -io, sono brava (jo sóc bona).
    Vaja, completament indignant. Mai abans havia vist un episodi així…També cal dir, que estic bastant farta d’aclarir als tios/homes/x que sóc una persona i no carn que camina pel carrer…Berlusconi n’és un bon mirall! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent