tarifa ètnica

Les companyies d’assegurances italianes són lladres com totes les companyies d’assegurances, però ací, a més, són lladres racistes. Repubblica en dóna les proves: han demanat pressupostos per assegurar un cotxe a un parell de companyies, demanant un pressupost amb les mateixes condicions on l’única diferència és la nacionalitat, la diferència entre un sol.licitant italià i un romanès és de més de 200 euros. Es podria pensar que la diferència de preu és entre italians i estrangers…, no, el periodista de Repubblica ha fet un altra prova amb un sol.licitant dels Estats Units resident a Itàlia i un del Marroc resident a Itàlia i la diferència torna a ser de més de 200 euros (n’hi ha extra-comunitaris i extra-comunitaris), crec que es diu integració selectiva.

2 pensaments a “tarifa ètnica