La lletra ferida

L’Associació Cultural Colla Rebombori de Castelló de la Plana va presentar ahir, a la llibreria Babel de la ciutat, el seu llibre «La lletra ferida», en el qual he tingut el goig de participar fent allò que més m’agrada: disseny, edició, poesia, bloguística, periodisme… Comunicació, al capdavall. «La lletra ferida» és, de facto, la primera antologia d’escriptors contemporanis de la ciutat i terme de Castelló.

En parla Josep Porcar a Salms, només puc afegir la meua enhorabona a la gent de Rebombori i al mateix Josep, és un llibre preciós, i ple d’amics i ple de Castelló.

3 pensaments a “La lletra ferida

  1. Preciós, molt, molt bonic, molt ben fet, i per damunt de tot molt d’amor a la terra i a les paraules, a escriure ….. tots són veritablement uns ‘lletraferits’. El disseny i la edició pura delícia i …. per llegir alguna referència d’una xiqueta que viu a Roma, va ser un poc difícil, però finalment et vaig trobar i precisament m’he alegrat molt la referència al teu apunt de l’ocellet pintat a la pared d’un carrer de Castelló; és un dels meus preferits !!
    Bon dia. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *