Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

gender

El mes que ve n’hi ha eleccions regionals, el Partito Democratico ha donat suport la candidatura d’Emma Bonino per a governadora del Lazio. A banda d’algunes perplexitats que sempre m’ha provocat el Partito Radicale, trobe que és una candidata excel.lent i em sap greu no poder votar a les eleccions regionals (només vote a les municipals).

Mossèn Livio Fanzaga, de qui ja vaig parlar quan va dir que el maligne estava a la universitat, a la de Roma concretament, és el director de Radio Maria (Una veu cristiana a ta casa), ràdio privada que rep subvencions de l’Estat Italià i del Vaticà. Es tracta de la ràdio privada italiana amb major número de repetidors (arriba fins i tot on no ho fa la RAI). L’altre dia va dedicar el seu editorial a la candidatura d’Emma Bonino, per explicar als catòlics perquè no l’han de votar. Diu que tot i que és evident que la Bonino té un cert sexappeal (sic!) per a alguns catòlics, ja el fet de presentar-la candidata és un pecat contra-natura. Continua dient que la Bonino defensa els contra-valors, paladina del laïcisme, menja-cristians, bla, bla bla, que els catòlics que la voten confonen l’aigua beneïda amb el sofre, per acabar aclarint, per si algú tenia por, que, tranquils, que Emma Bonino no és l’anticrist… perquè és una dona!.

Ací l’àudio original, com m’agradaria poder votar a aquestes eleccions.



  1. A mi també m’agrada l’Emma, però trobo que Radio Maria l’hauries de dirigir tu, perquè la primera titular va ascendir als cels fa una pila d’anys i, des de llavors, no ha dit res de nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent