White Christmas


White Christmas
és el nom que l’ajuntament de Coccaglio, prop de Brescia, ha donat a l’operació començada fa poquet i que acabarà a Nadal.
L’operació consisteix en ‘netejar’ el poble d’estrangers, tal qual. No perquè tinguen problemes, no, ho diu el regidor ‘pare’ de la idea (de la Lega Nord, clar): “Ací no n’hi ha criminalitat, volem només començar a fer neteja“. Així que han començat a fer les inspeccions casa per casa per expulsar els estrangers que no tinguen els papers en regla, així els habitants del poble podran viure serenament el seu Nadal sense infidels a la vora. Jo, personalment, els desitge que passen un Nadal sense estrangers, blanquet blanquet, i que els estrangers no tornen mai, mai, a eixe poble de merda, que cap estranger tinga que viure a eixe poble, que tots troben un lloc lluny d’eixa gent i de la seua estupidesa.

3 pensaments a “White Christmas

  1. No. Res de Reis. Que sigui la vella Befana la que els regali unes vacances pagades a Spandau, Dahau i Auschwitz, això sí amb una dieta estricta de torró. [Però quina merda d’Europa estan construïnt els buròcrates que permeten això?].