fam

No he parlat mai al bloc de la meua faena i ho faré hui per primera volta.

La setmana que ve se celebra a Roma, a la seu de la FAO, una cimera internacional per la seguretat alimentària. És important donar visibilitat al problema i a la cimera i és fonamental que els països rics es comprometen a contribuir més seriosament del que ho han fet en els darrers anys.
Pot ser que la solució definitiva al problema no siga només la FAO, que és una agència de les Nacions Unides i té tots els problemes i limitacions que això suposa i que seria molt llarg explicar ací, però estic segura que sense la FAO i les Nacions Unides el problema no millorarà ni se solucionarà, mai.

Per favor, signeu la petició i, si voleu, difoneu-la. Gràcies.

(aquest bloc romandrà tancat per ‘sobredosi de faena’ fins a finals de la setmana que ve, ci vediamo)

6 pensaments a “fam

  1. Que consti que nosaltres també som uns afamats del teu bloc i que ens fas de FAO particular. Però bé, com ens has servits grans banquets en les darreres setmanes, esperarem pacientment amb el ganivet esmolat.