Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

vexil·lologia

Després de tres dies en què els únics moviments que he fet eren arraulir-me una mica més sota l’edredó a cada esternut, hui, aprofitant que em trobe bé i que fa sol hem anat ha donar una volta pel centre.
M’ha sabut mal no dur una càmera de fotos perquè baixant per Via dei Giubbonari cap a Campo de’ Fiori, a la històrica ex-secció de l’ex-PCI he vist escrit sota la plaqueta (històrica) amb retolador vermell: “Cridem llibertat”, tal qual, en català, i mira, m’ha fet gràcia.
Més avant, arribats a la plaça, amb el mercat ple de turistes fent fotos de les carxofes i de les tomates de les parades, he vist una parada on venien samarretes del Barça i m’he arrimat per mirar-me-les. En tenien de Messi i d’Iniesta, però he notat de seguida que eren falses, no només pel tacte esgarrifós, també perquè en lloc del clàssic: quatre pals de gules rojos en camper d’or, de barres, la senyera en tenia set.
És el que té el made in Napoli.



  1. No gaire lluny de casa tenim una botiga del Barça. Només cal que ens diguis la talla i el núm. (Messi?).  També hauria d’estar sota l’edredo, els monsons sicilians han deixat petjada. Salutacions, M.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent