Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 10 d'agost de 2009

mapa

Me’n vaig uns dies a Castelló, una setmaneta, en tornar, temps d’un parell de rentadores i marxarem a Nova York. He descobert que estan quasi a la mateixa alçada, propet dels quaranta graus nord. Seguint la ratlla imaginària de la longitud cap a l’est i imaginant el viatge, passaríem per Nàpols i per Tessalònica, després deixaríem una miqueta al nord Istanbul, travessaríem Armènia i, deixant una miqueta al sud Samarcanda, entraríem a una terra desconeguda i que mirant el mapa sembla deserta…, la Xina.
Bobaetes que pensa una mirant el mapa del món. 



  1. però tots ho hem fet. I coincidir en latitud poca cosa vol dir. Al lado de aquí, gràcies al Corrent del Golf i la Mediterrània, tenim una bonança de clima que els de Samarkanda i els de Nova York ens haurien d’envejar.

  2. Maria la viatgera, sempre d’ací per allà. Pense que ha de ser molt enriquidor viatjar tant.

    Bon viatge Marieta!!

    I quan tornes, vull una de les teues cròniques especials!!!

  3. Passava per ací i m’he dita: mira, podríem fer un camí de rajoles grogues, com el de n’Alicia, i tira milles. Per ací on tu dius m’agrada ben molt. Besadones i alegries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de del lado de allá... per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent