por tantas cosas buenas

Le città sono un insieme di tante cose: di memoria, di desideri, di segni d’un linguaggio; le città sono luoghi di scambio, come spiegano tutti i libri di storia dell’economia, ma questi scambi non sono soltanto scambi di merci, sono scambi di parole, di desideri, di ricordi.

Italo Calvino, Le città invisibili, 1972

(Les ciutats són un conjunt de tantes coses: de memòria, de desitjos, de signes d’un llenguatge; les ciutats són llocs d’intercanvi, com expliquen tots els llibres de història de l’economia, però aquests intercanvis no són només intercanvis de mercaderies, són intercanvis de paraules, de desitjos, de records.)

10 pensaments a “por tantas cosas buenas

 1. Piccola città, bastardo posto,
  appena nato ti compresi o fu il fato che in tre mesi mi spinse via;
  piccola città io ti conosco,
  nebbia e fumo non so darvi il profumo del ricordo che cambia in meglio,
  ma sono qui nei pensieri le strade di ieri, e tornano
  visi e dolori e stagioni, amori e mattoni che parlano..

 2. Hola autora del bloc El meu país d’Italia, soc Sergi Pitarch periodista i autor del bloc http://www.canviemlarealitat.com. En estos moments estic fent un treball d’investigació per a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la importància del la blocosfera en la difusió del valencià a internet. Estic fent un inventariatge de tots els blocs fets al País Valencià o per valencians i valencianes. En un futur passaré una enquesta a tots els blocaires per conèixer les seues motivacions. Si t’interessa col·laborar només hauries de contestar a l’enquesta que us passaré a tots en un futur. Però em faria falta un correu de contacte. Si vols més informació el meu correu spitarchtreballavl@gmail.com

   

 3. de desitjos, de records, diagonals i meandres, somnis i frustracions. La teva Roma va ser nova per a nosaltres al costat vostre i va tenir una olor i un mapa diferent, uns carreres i unes anècdotes noves… Cada ciutat reneix en nosaltres i es multiplica. Bona nit, amiga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *