utilitzador

Trontolla, trontolla. Ja ho vaig dir fa dies, que el monstre trontollava i pareix que la cosa s’està embrutant (més). A la notícia de que algunes joves pagades per passar la nit amb Berlusconi estaven declarant davant els jutges l’advocat del Cavaliere, que és el que darrerament parla a la tele (ja no envien membres del partit o ministres, ara envia directament l’advocat), a la notícia l’advocat va respondre que en el cas que fóra veritat Berlusconi seria només l’utilitzador final i per tant no seria punible penalment. A més, afegeix, no creu que Berlusconi necessite pagar per tindre una dona, en té gran quantitat debades. L’utilitzador final, utilitzador.
La jove que ha declarat ho ha fet perquè li havia promés, a més de la candidatura a les municipals, un permís per construir on no es pot, i aquesta darrera promesa no ha estat complida. La primera sí, està a les llistes a les municipals de Bari.
En els darrers dies altres diaris, a més de Repubblica i l’Unità, estan explicant la història. Fins i tot algun dels diaris que pertanyen a Berlusconi està començant a parlar-ne. I això és un senyal, es comença a parlar de govern tècnic i de successió. 
La teoria del complot internacional continua, ahir el Sottosegretario all’Interno, Mantovani va declarar: No vull imputar Zapatero però que Espanya no siga feliç de retrobar-se els clandestins a les seues costes em pareix cert. Com és cert que El Paísés un dels principals diaris filo-governatius espanyols. El president del consell tracta de fer que Itàlia siga protagonista a diversos fronts, mostrant signes d’una renovada vitalitat que, inevitablement, molesta a molts.  Se m’acudeixen moltes coses sobre el protagonisme italià a diversos fronts els darrers dies que no escriuré, però la cosa de la renovada vitalitat (de l’utilitzador final) se la podia estalviar.

PS: I què dir del silenci de la Conferència Episcopal i del Vaticà.  

PS2: Ja sé que utilitzador no existeix en català, però en italià tampoc existeix utilizzatore i els diaris en van plens.

2 pensaments a “utilitzador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *