Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 16 de juny de 2009

Per molts anys!

Sabia que a la festeta no hi podria anar i ja ho tenia coll avall, però hui en veure les fotos i la pel·liculeta i els textos i tot, m’ha fet ràbia, mira. I m’ha fet riure molt, pareixia una reunió de bandoleros, tots amb malnom, la del Vietnam, el Totxanes, la Coc ràpid, l’Apòstata, Borinotus… Pareix un parte de la Guàrdia Civil.

Des que estic fora Vilaweb és la meua homepage, perquè és el que s’obre al meu ordinador i perquè és casa. Ho han dit molt ben dit molts dels blocaires hui. Jo vaig saber el que era un blog ací, ací vaig començar a llegir-los, i a llegir-ne d’altres fuori porta i a afeccionar-m’hi. I quan vaig decidir de fer-ne un no se’m va passar pel cap fer-lo a cap altre lloc.

M’hauria agradat molt beure una copa de cava amb tots vosaltres anit. Salut i gràcies per la casa de color taronja.



  1. Una recordança per a tu, ….els noms de molts voleiaven per l’èter de l’antiga fusteria, entre alguns el teu, persistentment.
    Un b7.

  2. jo ho celebro igualment, que aquestes coses són molt boniques i jo no faig “distingos”. I a la Marieta de Vilaweb me l’estimo molt, tot i que ella és Montesco i jo sóc Capuletto (i viceversa).

  3. .. color taronja o roig …  se’l podia veure penjat per les pareds de la fusteria i futura casa d’aquest Vilaweb per signar el parte …..  
    Bon dia Marieta.

     

  4. Es van trobar a faltar els que no vàreu venir. Però a mi em sembla que aquestes trobades presencials sovintejaran cada cop més sinó organitzades per Vilaweb, pels propis blocaires. Altra ocasió tindrem de veure’ns.

    Ciao guaglià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de llocs per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent