injustícia

A aquest país s’hi cometen moltes injustícies i aquest bloc tracta de fer-se’n ressó, de denunciar el que passa i de protestar quan toca.
N’hi ha moltes, moltes, però n’hi ha una, nova d’enguany, que a qui escriu se li està fent insuportable, que em fa patir moltíssim i aquest cap de setmana ha estat massa, decididament massa.
Davant de casa han construït un hotel, res de greu, l’edifici és prou lluny i prou baix per no tapar-nos la vista, però hi ha una cosa que no ens esperàvem, que no ens hauríem esperat mai. Han fet una piscina al terrat, una piscina, al terrat. I alguns turistes, enlloc d’anar a l’àngelus a Sant Pere, que és el que haurien de fer, s’estan allà prenent el sol i el bany i a voltes, ens arriba fins i tot el soroll de l’aigua mentre a casa fa cinquanta graus. Si es pensen que no reaccionarem s’enganyen, hem vençut a les formigues, hem sobreviscut a una quasi-riuada i a una sèrie de terratrèmols, estem sobrevivint a Berlusconi i a tota la resta.
No, senyors, no ens quedarem amb els braços creuats davant les forces del mal, estem estudiant quina serà la millor estratègia, ja poden estar segurs que no restarem passius davant l’enèsima injustícia. Hasta la victoria, siempre.

16 pensaments a “injustícia

  1. El consell és que et mimetitzis de turista (guia de roma, samarreta de futbolista, ampolla d’aigua, postaletes de record, càmara al coll….) i aprofitis algun ramat de turistes per entrar amb ells a l’ hotel.
    Un cop dins has d’aparentar familiaritat amb el lloc i fer-te la despistada. 

    Segur que algun banyet caurà, sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *