Roma blaugrana!

Sí, sí, sí. Ja es nota pel carrer, la culerada ja comença a omplir el centre de Roma, molts grupets amb samarretes del Barça i banderes (i japonesos, molts japonesos del Barça).
El centre ja està ple de policia i a les parades on venen els colossei en miniatura i els rosaris beneïts ara venen també samarretes del Barça i del Manchester autèntiques, autènticament made in Napoli.
Els romanistes i els romans en general van amb el Barça, per simpatia i perquè els hooligans anglesos són especialistes en muntar canyarets cada volta que venen (i perquè el Manchester li va fer set gols a la Roma fa dos anys i encara cou). L’Ajuntament de Roma ha publicat un opuscle amb informació i consells per als afeccionats dels dos equips en anglès i en català.
Si algú pensa vindre sense entrada jo li recomanaria que no intente arrimar-se a l’estadi i que evite el centre (esperen a deu mil tifosi del Manchester sense entrada que acabaran a Campo de’ Fiori borratxos com un cep), jo me n’aniria a San Lorenzo o a Testaccio a veure el partit a un bar, tranquil·lament, allà els anglesos no aniran i a tots els bars n’hi haurà futbol i romanistes.

Me porto er Barça ner core (traducció al romà de Porto al Barça dins el meu cor)

2 pensaments a “Roma blaugrana!

  1. Els teus suggeriments, com sempre, pràctics, i molt assenyats. San Lorenzo i Testaccio; ja ho he dit a amics que viatgen a Roma sense entrada.
    Me porto er Barça ner core. 
    Bon dia ! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *