la rossa primavera

Diu el ministre de defensa que no és just celebrar els partisans com a portadors de llibertat.
Jo ho faig sempre, tots els anys, vaig a la manifestació del 25 d’abril i celebre els partisans com a portadors de llibertat, i aplaudisc, i m’emocione, i desfile amb ells, mentre en quede un de viu el celebraré com a alliberador i aplaudiré emocionada. 
Enguany no podré anar, me’n vaig a Castelló aquest cap de setmana, ho faig ací: els celebre, aplaudisc i m’emocione.

6 pensaments a “la rossa primavera

  1. Sempre m’ha cridat l’atenció que dos vint-i-cinc d’abril de dos anys diversos, dos pobles feren voluntat d’alliberar-se i ho aconseguiren mentre el meu (i el vostre) romangué, al mig geogràfic i sentimental d’eixos dos pobles, sense redreçar-se ni espavilar-se. Què hi farem?
    Bona tornada de Citera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *