terratrèmol

No crec que puguem dormir més, hui. A les 3.30 ens ha despertat un terratrèmol molt fort, el més fort des que estic ací, i llarg. Pareix que ha estat a 80 km de Roma, 6.7 graus. Tota la ciutat està desperta, hi ha gent que ha baixat al carrer. Jo, les altres voltes no havia tingut pràcticament temps d’adonar-me’n però aquesta volta ha segut llarguíssim i fortíssim, tot es movia i se sentia un soroll com de panxa de la terra, jo encara estic tremolant, quina por. Era com una onada, com si tot fóra flexible, encara estic tremolant (literalment, tinc un tremoló que no em passa) i fa quasi un hora. Espere que ningú haja pres mal.
Un altre! fa dos segons, curtet, al final crec que baixarem al carrer…
Actualització a les 5: diuen a la tele que encara n’hi haurà d’altres, l’epicentre era a l’Aquila, han començat a excavar, hi ha gent sota les runes…

11 pensaments a “terratrèmol

  1. És el primer que he escoltat a la ràdio avui a les sis del matí ! I he pensat en valtros, encara que el terratrèmol ha estat a 80 kms de Roma. Però ara que llegisc el teu apunt …… he recordat les paraules de la meva tieta a Caracas ..’ el soroll era com si alguna cosa s’estigués removent dins la panxa de la terra, lo més esgarrifós de tot’. 
    Igual com ens has expressat la teva por. Haurem de veure les destrosses que ha pogut fer al llarg del día.
    Estic al vostre costat ! 

  2. Per les notícies he vist que ha fet força mal, espero que no vagi a més i que aviat recupereu la calma. Un record des de Barcelona per a tots els que l’heu patit.

  3. Ànims, i esperem que o hi hagin més rèpliques. Jo estic patint molt, tinc una amiga a l’Aquila i no aconseguim contactar-hi 🙁

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *