Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 4 d'abril de 2009

mani

Acabem de tornar d’una manifestació enorme convocada per la CGIL, el major sindicat del país, no l’hem feta tota perquè començava a les 8.30 del matí. En realitat eren cinc manifestacions que confluïen a Circo Massimo, on han fet els parlaments i un concert dels Modena City Ramblers, crec que hui he sentit (i cantat) la Bella Ciao més trista que he sentit mai.
La manfestació era nacional, però com demostra la foto que vos mostre en exclusiva mundial, en realitat la manifestació era internacional. M’he arrimat a la gent que duia la senyera, eren genovesos i m’han explicat que havien fet un intercanvi de banderes una volta i que portaven sempre la senyera de Comissions perquè els venia molt bé per no perdre’s a les manis grosses, els he agraït molt que la portaren, clar.
Diuen que n’érem més de dos milions…



  1. A les notícies han fet un petit reportatge ( abans havia eixit l’individu parlant per el telefonino …. ) i he vist molta gent, però no us he vist, ni tampoc els genovesos. gran exclusiva la teva !
    ….. malgrat tot, bon diumenge ! 

  2. És imprescindible mantenir una oposició forta a les polítiques d’en Berlusconi. Itàlia, que en boca d’en Manolo Vázquez Montalbán tenia la classe treballadora més formada i educada d’Europa, havia caigut tan baix en termes polítics. Una pena i una vergonya… i l’esquerra desapareguda.

    Bon diumenge.

    Cordialment,

    Pere

  3. wenu, a part els nùmeros que em semblen una mica exagerats (esclar que el commissariat digui que hi havien menys de la tercera part de la gent efectiva, però entre 200.000 i 2.500.000 en passa molt..), tampoc m’importa d’això.
    La CGIL és el tìpic sindicat groc, no fa absolutament res per garantitzar els drets dels treballadors (al màxim pacta amb el govern per el contrari), és formada gairebé exclusivament por vells (els joves, que tenen feines instables, no tenen drets, perqué cap sindicat els demana per ells..) i de tant en tant fa una gran manifestaciò per baixar el nivell de malcontent i frustraciò que s’ha creat amb la crisi i tot, per reconduir-lo a la normalitat sabent perfectament que la mani no serveix de res.
    Res més. Vaja merda de sindicat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent