Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

coming back

He estat un parell de dies a Castelló sense internet i sense veure notícies i aquest matí a l’aeroport de València tornant m’he comprat el Corriere, ja preparant-me al que em podia esperar a la portada del diari, perquè la capacitat del Cavaliere de fer-la i dir-la cada volta més grossa pareix que no té límit. Mig llegint el diari a l’avió i amb el solet i mig adormida, pensava que igual en arribar a Roma m’assabentava que havia nomenat senador vitalici el seu gos o que havia ocupat militarment el Vaticà i San Marino i s’havia auto-proclamat Emperador.

Estem molt apurats, jo, tímidament, demanaria la intervenció dels cascs blaus i de metges (psiquiatres) sense fronteres.



  1. Si A. Camilleri té en el cap escriure un diccionari bàsics berlusconià -com ha fet amb la màfia- més li val començar ja a redactarlo, per la seva edat i perquè pel ritme de ximpleries del Príncep Sivio tindrà més volums que les obres completes de Pla. Bona setmana, M., malgrat tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent