meteo

Ja fa dies que ho dic, que fa dies que plou. En les darreres vint-i-quatre hores no ha parat i avui Roma està inundada. Aquest matí a la ràdio demanaven que la gent no agafara el cotxe, nosaltres hem fet cas i l’experiència ha estat al·lucinant, hem estat més d’un hora bloquejats a un autobús ple amb l’aigua que arribava dalt les rodes, el centre està tot inundat, ara per la ràdio ja demanen que la gent no isca de casa. Els accessos a la ciutat estan tots bloquejats i riu amunt estan evacuant alguns edificis.
A nosaltres ens han fet baixar de l’autobus i hem continual a peu, el riu fa por, jo no l’havia vist mai tan alt, hi ha barris aïllats. Al final hem arribat a la faena després de travessar alguns carrers amb aigua fins els genolls. Ara pareix que la pluja s’ha aturat una miqueta…
A Florència estan també en alerta, l’Arno ha superat el nivell d’alerta de la Galleria degli Uffizi.
La foto l’hem feta amb el mòbil des del pont Sublicio, es travessava bé però riu amunt ja hi ha ponts tancats.

4 pensaments a “meteo

  1. Aquí també pareixia la fi del món i ara ha sortit un solellet preciós i he obert la persiana de la cuina per poder-me torrar mentre netejo els bolets per a la pasta. Digues a n’F que al·lucinaria ara amb n’U: s’ha afeccionat als bolets i és una cosa grossa el que m’arriba cada dia. Brutal. Semblam italians, amb els fungui… No?

  2. Que no s’hagi de tornar a fer una cadena solidària per salvar els quadres. I sobre tot que no pateixin les persones. Una abraçada molt forta i si pot ser sense aigua.