3 de novembre de 2014
0 comentaris

La revolució dels somriures

Comentari a El món a Rac1:

Amb el seu “esto no se hace” Mariano Rajoy s’ha vestit de professor d’escola nacional catòlica digne d’El florido pensil i ell solet ha aconseguit que un acte de normalitat democràtica s’hagi convertit, ara sí, en un desafiament a l’Estat. Tant parlar de “desafío catalán” i ja tenen el “desafío”.

Fixeu-vos en les imatges dels dinosaures polítics del Consell d’Estat. La tele torna al blanc i negre. Fixeu-vos en la sala del Tribunal Constitucional. En la fusta noble, les butaques negres i la moqueta. I hi veureu la clau de tot plegat. “Esto no se hace” contra la revolució dels somriures. El mestre dogmàtic contra els alumnes de Pink Floyd. El sogre o la filla. L’amic de Gaddafi o una revolta sexi. Núñez o Cruyff.

No és gratuït que avui Mas es faci la foto amb el profeta del gol, perquè, seguidor inconscient de Hannah Arendt, ell també ha ensenyat que només t’alliberes de la servitud, si abans has començat a actuar amb llibertat. I això és el que passarà el 9-N. Una altra cosa és que, a Espanya, a Europa i al món estem en una revolució de nines russes, que encara no sabem quin encaix acabaran tenint.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!