balcons

Hui me’n vaig a Castelló a passar un parell de dies.

No sóc fotògraf (ja m’agradaria) però fa uns mesos em vaig passar un diumenge al matí passejant per Castelló fent fotos als balcons que queden. Cada volta en queden menys, de balcons vells d’aquells amb taulellets a la base. Sempre m’han agradat molt, les casetes de planta baixa i un pis amb el seu balconet. Una volta Castelló n’era ple, ara encara en queden algunes, arreglades o que es cauen a trossos… 
Les he penjat ací.

5 pensaments a “balcons

  1. fes una volta pels masets de l’antiga via i fotografia’ls, tampoc els deu quedar gaire (poter l’actual “crisi” del totxo els respectarà un temps). a barcelona també és curiós mirar els ganxos clavats a la part alta de les façanes que s’empraven per pujar mobles, supose que també hi ha a roma.

  2. No diguis que no ets bona fotògrafa. I no en deixis cap per fotografiar, aquests dies a Castelló. Ja veus que se t’ha girat feina, no sóc l’única que et prec imatges dels balcons …

  3. Tot i no ser fotògraf, les imatges de l’àlbum expressen molt bé aquest sentiment de perdre el paisatge dels records. Ja sé que no és cap consol però a tot arreu passa el mateix.