Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 26 d'agost de 2008

nou disc

El Primer Ministre ja no ha de “perdre temps” amb els seus advocats per intentar no anar a la presó, això ho ha solucionat amb una llei que el converteix en immune (impune). Ara es pot dedicar a altres coses com ara maquillar-se amb més cura la calba, passejar amb la senyora i escriure cançons. Està preparant, amb el seu col·laborador habitual, Apicella, un nou disc, el quart, de cançons d’amor que pareix que eixirà a desembre.

Que en parlen els diaris ho puc entendre, ara, el motiu pel qual Repubblica ha posat la notícia a la secció de política interna se m’escapa.



  1. Dona, jo crec que és coherent. Si ell identifica, com feien els reis medievals, l’estat amb el seu patrimoni (recordes quan va declarar totes les seves residències objectiu del terrorisme internacional?) més enllà del paradigma (obsolet, segons ell, esclar) del conflicte d’interessos i envers la convergència, confluència… trinitat!, d’interessos (mediaset, fininvest i l’AC Milan, per deixar-ho en tri-), doncs té un cert sentit que els mitjans, que més val que s’avinguin a retre-li pleitesia, incorporin tot el que fa ell com a política interior. I és que, de fet, de quin alt càrrec detreurà temps per dar-se a l’art?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent