miozz mirades

un bloc de maceració lenta (el bloc de la Dolors )

cor de carxofa i l’escola de glosa

Avui, i sense deixar passar ni un sol dia més, poso remei al greuge que comporta que l’apartat del meu bloc “glosa que glosaràs” estigui encallat a l’estiu de 2012. Inadmisible! Ja se sap que aquest meu bloc de maceració lenta ha estat immers en una llarga letàrgia, ja se sap que no es pot documentar tot, però… n’he fet un gra massa! I no serà pas per falta de coses importants ni per falta de vivències intenses…
Avui, que inevitablement m’afronto al malpas de mesurar el temps i les forces de què disposo per acabar el trimestre amb dignitat, i m’espanto a mi mateixa amb la tisorada dràstica que em caldrà fer al meu món associatiu, faig un baypass entre l’apartat del bloc encallat en el temps, i els dos portals que d’una forma brillantment dinàmica aporten el bo i millor per estar al dia de tot el què ha passat i tot el què passarà aviat en aquest màgic món de la cançó improvisada: 
El bloc de Cor de Carxofa, fantàsticament renovat i sempre actualitzat, i el de l’Escola d’Estiu de Glosa, …que encara tinc la 2a edició  a un pam del nas, i de l’ànima. 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.