miozz mirades

un bloc de maceració lenta (el bloc de la Dolors )

ple de sentits

Ja hem passat la capvuitada de Santa Cecília, però ja sigui perquè s’apropa Nadal, perquè la novetat i les virtuts del nostre primer CD van propagant-se, o perquè l’arribada del fred convida a caldejar l’ambient amb la calidesa d’actuacions musicals sentides, el cas és que la gent de SENTITS tenim programats 5 concerts en l’interval de 8 dies, i en un entorn força proper… (segueix)

un repte que per a una coral no professional, feta de cantaires voluntaris i voluntariosos, és una autèntica aventura. Els qui encara no ens heu escoltat en directe ara ja no teniu excusa, i els que ho vau fer fa temps podeu repetir: que no ens hi dediquem professionalment no priva que ens exigim qualitat i innoveció constant. Val la pena venir a tastar la nostra clau de Gospel, podeu triar i remenar dates, n’hi ha un feix!: 
Avui divendres dia 10, concert a les 9 del vespre a l’església dels Pares Carmelitas (C/Sant Miquel, Badalona Baix a Mar). Organitzat per Quart Món, el preu de l’entrada és aportar aliments envasats per a la campanya d’hivern.

Demà dissabte dia 11, a les 20h, a l’escola Salvador Espriu (C/Reina Elisenda, Badalona La Morera). Organitzat  per l’Associació de Veïns Morera. Entrada lliure.

Dilluns dia 13, a les 19h a la Plaça de la Vila de Badalona, Diada de Santa Llúcia, Inauguració dels pessebres. Organitza Ajuntament de Badalona, concert a l’aire lliure, “entrada” lliure.

Dimecres dia 15, a les 22h, concert a la sala Luz de Gas, Muntaner, 246
08021
Barcelona. Concerts a benefici de les campanyes contra el càncer. Organitza Clínica Corachan. Només poden accedir a la Sala els majors d’edat. Les entrades es poden comprar a la mateixa sala.

Dissabte dia 18 a dos quarts d’una del  migdia concert a la Plaça Les Mallorquines, a Montgat (davant l’estació de Renfe . Riera Sant Jordi) Organitza
Associació de Comerciants de Montgat. Concert a l’aire lliure, “entrada” lliure.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.