Genealogia i avantpassats

Aquest és el meu primer bloc. Salutacions a tots i totes.

El meu nom és Marc Ventura i a través de varis articles m’agradarà anar compartint amb vosaltres les meves històries viscudes, pensaments sobre la genealogia i sobre tot, anar penjant-hi còpies dels certificats de naixement, matrimoni i/o defunció de personatges històrics.

Durant els darrers anys, a banda de fer moltíssims arbres genealògics per amics i clients, he anat recopilant com deia documents curiosos que m’agradarà compartir amb vosaltres doncs arxivats a casa no fan res.

Crec que saber d’on provenien i com es deien els avantpassats de 5,6 o més generacions enrera nostra és quelcom que no pot deixar indiferent gairebé a ningú. És molt apassionant anar trobant els teus avantpassats i comprovar si aquelles històries que escoltavem dels avis son certes o no. De vegades un s’emporta sorpreses, de tot tipus.

Val a dir que cada cop que anem enrera multipliquem per dos el nombre d’avantpassats: per exemple 7 generacions enrera tindrem 2 elevat a la potència de 7:  128 persones, i ens trobarem vers els anys 1800-1810.

Bé, com és una primera prova, ho deixo aqui i començo a recopilar informació per compartir amb vosaltres ben aviat. Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *