El Punt Glocal

Bloc no oficial per a lectors i simpatitzants del diari EL PUNT

29 de desembre de 2008
Sense categoria
0 comentaris

Un bon quartet d’opinió | Política i esport

El Punt dels dilluns acostuma a ser un bon diari gràcies a les col·laboracions de Toni Strubell des del País Basc, en Josep Maria Pasqual, (opinió política) en Martí Ayats  (opinió humana)i l’Esteve Vilanova (opinió econòmica).

Aquest quartet s’ha de potenciar, de la mateixa manera que s’ha fet recentment amb Ramon Rovira, passant el seu article setmanal sobre política internacional al suplement Presència des de fa unes setmanes.

I, avui no podia ser diferent.

El partit de la selecció de futbol ha fet despertar l’interès a Pasqual tot afirmant-ne el seu vessant polític i relacionant-lo amb l’actualitat del nostre país. De la mateixa manera, Toni Strubell parla de les seleccions d’Euskal Herria, amb un to totalment diferent. Política i esport, temes totalment relacionats. I, no per ganes, és clar!

Si poséssim un semàfor vermell, aniria per la Chacón, que discrimina al seu propi país. I, si poséssim un semàfor verd, aniria per Educació i les llars d’Infants.

Per acabar, una alanada d’aire fresc amb l’article de Martí Ayats sobre la felicitat, volàtil, però real.


El Punt Glocal, a Facebook, està a punt d’arribar als 1000 lectors! I, a través de Twitter, en porta 348. I, l’enquesta que tenim oberta per conèixer la vostra opinió sobre el diari porta recollides 68 respostes. A les 100 donarem els resultats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!