MARCÚS

(@marcroca)

5 de març de 2005
2 comentaris

Ells surten, jo també.


De revisors i canvis de seient. 3 zones, no ho sabia? paga i passa!

Carai, quina putada, pobres, avui els ha tocat a ells. Deuen ser un centenar, i tots han de passar pel "tubo". Els que surten han de passar el control . Apa, tots a ensenyar el tiquet, fitxar i, si heu pagat, us deixaran passar, com a bons ciutadans, després de fer una extensa i lenta cua. Si no heu pagat, doncs res, tornem a escopir les mateixes excuses de cada dia, que si he llençat el bitllet nou i m’he quedat el caducat a la butxaca, que si em pensava que només eren dues àreea les que havia de pagar, que si l’he perdut, etc… cap d’aquestes excuses cola i totes són utilitzades sense escrúpuls. La mitja dotzena de revisors fan veure que escolten, que et comprenen i, seguidament, et posen la multa, i aquí s’acaba tot. Potser tots aquests surten, però jo, tot i entrar, també estic sortint, ells del tren i jo de la gran ciutat que, dia si dia també, m’acull per a poder-me "dignificar com a persona" (a part, és clar, també em permet pagar la hipoteca, el cotxe, el menjar, el viatge a la República Dominicana de l’agost (qui pogués fer vacances fora de temporada!), l’escola de la nena, la residència de mon pare i, algun que altre caprici…).
Però on va aquest paio amb la música tant alta! porta cascos i se sent la música a tot drap, és que em molesta i tot! M’aixeco dissimuladament, poso el diari al reposa maletes i, aprofitant l’entrada de més gent, aprofito per desplaçar-me als seients del costat, m’allibero del martiri que podria haver estat gairebé tres quarts d’hora escoltant, perdó, sentint una música fastigosa a tot drap i sense poder baixar el volum al meu gust, és a dir, al "mute"!
  1. On son aquests fantàstics revisors quan el tren porta mitja hora aturat en una estació i ningú dona cap explicació del que passa? Quan en hora punta el tren de sis vagons ha passat a ser de tres i tothom va dret i sense espai per mourés, com sardines en llauna?. Passen de fantàstics a fantasmes!!!!

  2. No sabia que escriure comentaris a un web permetés dignificar-te com a persona, pagar l’hipoteca, l’escola de la teva filla, viatges… Tampoc sabia que fossis incapaç de queixar-te quan t’imposen una música, que no t’agrada, Et feia un fanàtic de la música en general, progre, amb ulleres "xic"… Un altre cop et demanaré permís per compartir els meus walks, i sobretot per escollir la  música que a mí si m’agrada. Salut Marcus!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!