MARCÚS

(@marcroca)

7 d'octubre de 2013
0 comentaris

La falta de WiFi treu visibilitat a jornades i congressos

Organitzar congressos i jornades de formació està a l’ordre del dia, i fer-les visibles a la xarxa sembla que hauria d’estar entre les seves principals prioritats. Els darrers dies he assistit en dos d’aquests esdeveniments, i en amdós m’he trobat amb el mateix problema —massa recurrent, malauradament—: la falta de WiFi o la mala connexió. Som humans, i amb aquest problema ens hi havíem trobat en les tres edicions que vam fer del 10 en Comunicació, i ho solucionàvem amb repetidors. No vull que s’entengui com una crítica, però detecto aquest problema massa sovint, per això en volia fer un toc d’atenció.

El divendres passat vaig anar a fer la cobertura via Twitter del VI Congrés Internacional de conflictologia i Pau (veure tuits del compte @UOCdirecte del 4 d’octubre amb l’etiqueta #UOCconflict), per encàrrec de la UOC. Al Cosmocaixa, on es va celebrar el #UOCconflict, ja m’hi havia trobat en altres ocasions, primer sembla que tens accés, però després la cosa va caient pel seu propi pes. Encara sort que tenia el 3G.

La connexió WiFi hauria de ser un requisit indispensable en qualsevol esdeveniment d’aquestes característiques. Avui mateix, he assistit a l’11a Jornada Professional de Comerç a la Seu de la Patronal Cecot de Terrassa i, novament, m’he trobat amb el problema de connexió wifi.

Et proposen una etiqueta perquè comparetixis continguts i opinions sobre la jornada (#retailcecot), però sinó disposem d’aquesta ‘facilitat’, malament rai. [Ja m’he queixat en alguna altra ocasió, de la falta de WiFi als actes de la Cecot].

El resultat d’aquests dos casos ha estat una gairebé nula participació dels assistents a l’hora de comentar les sessions via Twitter i Facebook. I, conseqüentment, s’ha donat poca visibilitat als actes i als seus organitzadors.

Ergoooo, si crees una etiqueta per fer-ne el seguiment i fomentar-ne la visibilitat i la conversa online, assegura’t, abans, que la connexió wifi funcionarà bé!

//

//

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!