Reaccions de la Xarxa al naixement de elpunt.cat

Ahir va renéixer l’edició digital del diari El Punt. Aquesta vegada de forma independent a Vilaweb, amb un web totalment nou i amb un projecte que ja comença a apostar per la xarxa. Queda molt camí per fer, però era un pas imprescindible.

Com va reaccionar la xarxa a aquest esdeveniment?

A les xarxes socials:

Una de les reaccions més interessants es va donar a Twitter, on molta gent anava informant sobre el naixement de l’edició digital del diari, la comentava i en transcrivia i compartia les primeres impressions. Es poden llegir aquestes reaccions clicant en aquesta cerca de Twits que parlaven sobre el tema.

Més de 50 persones van felicitar el naixement d’elpunt.cat amb comentaris a través del perfil no oficial (i ja tancat) d’El Punt Glocal a través de la xarxa social Facebook. [Estaria bé que el projecte digital oficial d’El Punt aprofités les xarxes socials per difondre la marca El Punt. El Punt Glocal deixa 1.321 contactes a Facebook orfes de la informació del diari].

Els diaris digitals també han reaccionat informant del tema:

I, la blogosfera, tampoc s’ha quedat enrera. Aquestes són algunes de les reaccions:

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *