El Punt Glocal tanca la paradeta: Ha nascut ElPunt.cat!

Transcripció de l’apunt de despedida del bloc EL PUNT GLOCAL:

Aquest projecte digital (no oficial) que hem dut a terme l’Oriol i jo mateix tanca la paradeta. Ja vem explicar quin n’era l’objectiu i les eines utilitzades i, encara més, quina n’era la data de caducitat: El naixement d’un projecte digital (oficial) pel diari El Punt.

Ahir informava el diari que el proper dimarts 24 de febrer -coincidint amb el 30è aniversari del diari- s’obrirà l’etapa digital (i independent de Vilaweb) d’El Punt. Havíem avançat aquesta possible data i així serà.

Esperem que amb el temps també es vagi donant resposta a l’opinió dels lectors que, en aquesta enquesta que vem fer, van aportar les línies a seguir per a esdevenir un gran mitjà de comunicació català.
Les dades amb què deixem la petjada d’El Punt Glocal són:
  • Bloc:Més de 5.000 visites. Punt de partida de tot el projecte. Ha tingutpoca activitat per part nostra, però era important que El Punt Glocaltingués un espai d’informació i reflexió com a punt de partida. Agraïma Vilaweb el suport que ens ha donat.
  • Perfil Facebook: 1.290 membres. Aquesta ha estat l’eina que més ha enganxat a la gent per a poder seguir les notícies recomanades diàriament.
  • Grup Facebook: 271 membres del grup. Espai de debat i punt d’informació de les novetats que anava tenint el diari.
  • Twitter: 382 seguidors de les notícies i informacions vàries a través del nanobloging.
Respecte al nou web, encara no en podem dir gran cosa fins que sigui públic. Només recomenar-vos la lectura de les dues pàgines que us hem enllaçat amb PDF (extretes del diari d’ahir). Serà un diari amb un predomini important de la informació local -com no podia ser d’unaaltra forma- amb coses bones que no es troben en d’altres digitals i amb aspectes a millorar -que esperem que es vagin duent a terme-. L’Espai Català de comunicació està d’enhorabona amb una nova proposta digital de qualitat.

Això és el final d’El Punt Glocal, un moment llargament esperat per desitjat. Potser encara penjarem algun altre apunt sobre el nou web, però això és tot amics.

Arreveure i a fer gran EL PUNT!

En parlen a…

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *