la dona del pescador

marc teixidor | l'escala | l'empordà

2 de gener de 2007
3 comentaris

Moures lliurement

Llegeixo a Vilaweb i la Malla, en pocs dies de diferència, sobre els regals lliures, és a dir aquells regals fets, ideats o relacionats amb l’open source o codi lliure.
l’accés al bloc The Open source Gifts m’ha portat a descobrir un El projecte obert de Pròtesis.
El programari lliure aquell que pots modificar, utilitzar i distribuir lliurament comença a donar fruits en diversos camps i entre ells el camp de la salut i la qualitat de vida, des d’aquest bloc podeu veure com es creen les pròtesis, com funcionen, com s’adapten a les necessitat específiques de cada pacient i com els preus d’aquestes són més raonables i accessibles a més persones.
El programa obert de pròtesis és una d’aquelles iniciatives que ens permet veure com el codi lliure socialitza els coneixements i les tècniques fent front a les patents de grans conglomerats empresarials, que venen i guarden en secret innovacions i descobriments, a les quals fins ara no hi teníem accés més que pagant sempre als mateixos.

  1. Pos es tope interessant aixo, i mola mazo! El coneixement es la clau !!  Referent al Oscar, pos sabent-ho, com els pakis s’han fet amb el top manta de dvds i musica, tu et pots plantejar fer-te amb el mercat negre de les protesis… ves a saber, a lu millor ta forras !!!

  2. El codigo  abierto es la forma más solidaria e igualitaria para vivir la sociedad de la información en la que estamos ya inmersos, y soy una radical partidaria de su impalntación no sólo en el ámbitpo privado sino en la Administración Pública el egobernment así como en la enseñanza pública también. Es mucho más seguro y nos hace más libres por que no dependemos de un único suministrador (generalmente además extranjero).

    Muy buena la página y un saludo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!