la dona del pescador

marc teixidor | l'escala | l'empordà

26 de juliol de 2006
2 comentaris

ja us ho havia comentat…

… que el pitjor que els hi podia passar als estrategs de convergència era que un no-nat a Catalunya fos el candidat del PSC a la presidència de la Generalitat.
Companys i amics ho veien/m com un argument de desacreditació de Montilla i buscaven/m raons per legitimar la nostra posició.
Però una vegada públics l’últim sondeig de CEO els pensants de CIU ho comencen a veure prou clar: no poden utilitzar aquesta arma fragmentària – origen del candidat – perquè no es pot justificar de cap manera. Cada vegada que parlaven de l’origen andalús de Montilla un grapat de vots del cinturó metropolità s’escapaven per l’aigüera. Ara, si em volguessin escoltar, haurien de fixar el target en la cocció del tripartit si l’intenció és causar certa inestabilitat al vaixell socialista.
Tot i així ho tenen pelut: prop del 75% dels catalans aprova la gestió del tripartit que només suspèn en determinades matèries com la seguretat, o millor dit amb la sensació subjectiva de la pròpia seguretat.
Madí i companyia ho tindran complicat per contraposar els "mons possibles" d’un i altre candidat ja que el de Montilla és ferm en rigor, eficàcia, modernització, serietat, serenitat… i molt més accessible i permeable en el ciutadà corrent enfront del misticisme i dogmatisme que ha caracteritzat la convergènica sobiranista dels darrers 2 anys.

ps/ no us perdeu el vídeo penjat al bloc de l’estanis de presentació de Montilla com a candidat del PSC.

  1. Hola marc, te escribo estas lineas porque he visto que eres de L´scala donde yo paso los veranos desde hace ya 4 años. Soy parlamentaria del PSE en Euskadi y aprovecho para comentarte una iniciativa muy interesante de un compañero del PSE de Euskadi que ha hecho por EN MI NOMBRE SI, relacionada claro con la pacificación. Si quieres entra en su blog que esta también en la red de blogs socialistas, se llama Alfonso Gil. Te pediría que en todos tus mails y en tu blog pongas este logo, somos muchos más los que estamos por la paz y se debe empezar a notar. Un saludo, Idoia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!