la dona del pescador

marc teixidor | l'escala | l'empordà

28 de juliol de 2006
0 comentaris

Ja us ho havia comentat… (II)

LLegeixo a Busot – podeu accedir-hi per la sindicació de la barra lateral – que efectivament els estrategs de CIU abandonen la possibilitat d’utilitzar l’origen de Montilla com a arma electoral. Ja us ho havia comentat…

La dreta catalana, tant distant i tant propera a les altres dretes de l’estat, aquest argument que faria les delícies de carl Schmitt , se’l creu. I per això encarrega als seus delfins de la JNC la difusió del missatge. Com? doncs emplenant les parets amb l’arenga següent: Votar Esquerra és votar Montilla. Sense signar evidentment, com els covards.

Ai David. Que la cosa està molt crua. Després d’emplenar les parets mestres de Catalunya amb la fòrmula CIU + ERC= CAT amb un resultat espectacularment negatiu – que cadacú interpreti la frase – ara es dedicaran a embrutar de nou el país per res. Perquè la transferència de vot entre ERC i CIU ja està més que cuinada, servida i païda arran de l’experiènica tipartit. Percentualment pocs seran els votants d’esquerra que canviaran a hores d’ara el sentit del seu vot. L’altre lectura és que s’intenti desmobilitzar part de l’electorat socialista metropolità amb aquesta analogia, en aquest terreny si que pot ser més efectiva ja que una campanya d’alta intensitat no interessa gens a CIU perquè podria ser causa d’una alta participació que, com sabeu, beneficia en tots els sentits al PSC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!