la dona del pescador

marc teixidor | l'escala | l'empordà

8 d'agost de 2007
4 comentaris

Ells la tenen més grossa.

A l’altre banda del Montgrí hi ha molta activitat. Fins i tot diria que la cosa està excessivament moguda. Aquí no gaire, més aviat poca cosa.

A Torroella la tenen més grossa, la blogosfera de T@rroella és més grossa que l’Escalosfera. Uns 15 blocs que vol dir 3 o 4 més que "nosaltres" (recompte poc científic, cert). Ho podeu comprovar a qualsevol apartat d’enllaços de blogs t@rruellencs com el d’en Carles Negre.

L’anterior alcalde ha obert recentment el seu bloc, l’actual ja fa temps que en té un i el proper, en Josep Mª Rufí, ha tancat el seu.

 M’agrada el bloc d’en Jordi Martinoy i l’Entre Bits i Paraules des del qual he arribat al bloc de la Xoia.

La Xoia ha aixecat la llebre qüestionant, per dir-ho lleugerament, els "Sous Polítics" i de rebot els assignats a l’equip de govern de Torroella-l’Estartit. Molts comentaris al respecte en el bloc d’en Carles Negre, on un dels últims articles ha rebut més de 60 comentaris que competeixen entre si a veure qui la diu més grossa.

Un dels problemes que poden tenir els blocs polítics és que el que hauria de ser un espai de diàleg i crítica és converteixi en un camp de batalla minat d’injúries i atacs personals. I de retruc, enlloc de fomentar la participació i la comunicació, consolidin caixes de ressonàncies de viceralitats i divisions que no porten enlloc més que a desacreditar el mitjà.

Els propis autors  haurien de tenir la responsabilitat de cuidar la funció del bloc i evitar els usos perversos i desqualificacions com aquesta:

Anònim: Els de CiU ja no haurieu d’existir, només feu nosa a Torroella.
A la foguera de Sant Joan us hi hauriem d’haver cremat a tots.
Visca el pacte de progrès ¡
(sic).

Salut!

  1. Hola escalenc!
    Encertat el teu post que fas tot comentant la revolució blocosfera torrroellenca.
    Així com dels elogis que en fas d’alguns dels blogs.
    Per cert, al teu blog fa temps que ja hi vaig entrar i el trobo molt bé.

  2. Company, no he pogut esbrinar qui ets, però jo com que treballo a Torroella  i tota aquesta gent són amics i coneguts, i segueixo sovint el que passa als blogs, vull fer un petit apunt. Sí que és cert que hi ha molt moviment i molt intercanvi, ara bé, crec que en el seu cas haurien de decidir posar pautes o moderar els missatges, hi ha gent molt ofensiva, malparlada i que les diu molt grosses sense identificar-se, sempre sota el paraigües de l’anonimat. M’ha agradat arribar aquí, jo visc a propet i et llegiré sovint, salut i endavant amb aquesta nova eina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!