la dona del pescador

marc teixidor | l'escala | l'empordà

30 de maig de 2007
0 comentaris

D+3: I què passarà amb els blocs?

Ara que s’han acabat la campanya electoral i ha passat el dia de les eleccions, un es troba orfe. La inèrcia que portes en aquestes èpoques post electorals es converteix en un llast que has de suportar pacientment, per entendre’ns és com un jet lag.

Quan estàs imbricat en una campanya el sentiment que predomina és el desig d’arribar al dia D, sortir-ne victoriós i arribar al bar de sempre, llegir els diaris i prendre’t un cafè amb llet amb la satisfacció de la feina ben feta. Però després del cafè amb llet, què? Doncs l’abisme de tornar a la teva vida professional totalment deslligada del que a tu realment t’apassiona.

Penso que el bloc, tant descuidat en temps de campanya electoral (oblideu-vos que la campanya dura 15 dies), s’en pot beneficiar, pot ser el canal que vehiculi les inquietuds polítiques i locals del que escriu això a raig i mantenir el contacte, el debat, la interacció amb els lectors de la bitàcola.

Així doncs vull compartir amb vosaltres la meva preocupació 2.0: Quants dels blocs polítics escalencs continuaran a partir d’ara? Quants seguiran i compliran el seu objectiu d`’apropar la política al ciutadà? qui rebrà i contestarà els missatges que es deixin als blocs?

Senyors polítics ara és l’hora de demostrar que no només utilitzaven internet per promocionar-se, perquè els altres ho feien o perquè estava de moda sinó perquè creien que el mitjà obria nous camins, nous reptes, noves maneres de fer política. Ara no ens fallin!

I recordin: a internet el mitjà és el missatge!

Salut i República!

Ps/ l’Escalosfera està d’enhorabona amb la incorporació d’en Lluís Colomeda amb el bloc Scala Hannibalis Túnel. Benvingut Lluís!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!