Ahir, vaig tenir la oportunitat de dinar amb Albert Medran, Vicent Martínez , Ferran Fernández, Guillem Lopez, Carlos Gomez del Màster de Màrqueting Polític de l’ICPS a l’Escala, en motiu del cap de setmana de “Turisme Electoral” organitzat per en Pau Canelta a l’Empordà.
Com sol passar en aquest casos qui treu més suc de les converses de sobretaula és l’interpel·lat, en aquest cas servidor.Si en Comunicació electoral unes de les claus rau en tenir una estratègia clara (i escrita!) per evitar que les “paranoies” de tota campanya et facin perdre de vista els objectius i els mitjans per assolir-los, els fonaments comunicatius de tots els començals estan a prova de terratrèmols.
Les campanyes negatives, les estratègies dels principals partits de cara al 9M, els blocs electorals i la publicitat en cadenes privades, el concepte “Innovació” i com l’emmarquem, però també el “porta a porta”, la comunicació personal i directe, o com canalitzar la informació més institucional d’una manera didàctica i atractiva van centrar un dinar que es va allargar fins quarts de 6 de la tarda.
Com gairebé sempre passa, l’atzar et depare sorpreses que solen centrar l’atenció en un aspecte inexistent o que consideraves intranscendent. En el nostre cas aquest “convidat de pedra” va ser l’arròs negre. Concretament la seva forma: arròs negre caldós quan tothom, excepte un servidor, l’esperava sec. Coses del directe.
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!
Boníssim l’arrós, Marc. I molt bona la companyia.
Per nosaltres va ser un plaer.
Ah, i repetiré a l’escalenc!
un plaer aprendre de tu!
bonissim l’arròs i ves per on, resulta que es el restaurant de l’Escala preferit del meu tiet!
dissabte vens al miting?
Hola Marc. M’alegra veure que encara no has abandonat el blog (un mes d’inactivitat!). Com que sé que estàs molt concentrat i enfeinat pel 9-M, t’envio aquests dos links amics perquè puguis esbargir-te una mica en els teus moments de rel·lax: finalment he aconseguit que en Jomi i la Judit comencin un blog.
Salut i sort.
Hola Marc,
Sóc la Roser Ayats de Torroella. No sabia que tu també estiguéssis fent el màster de l’ICPS, jo el vaig acabar ara fa uns mesos. Un dia d’aquests ja xerrarem!
Roser
Efectivament, quina va ser la sorpresa en vore una "perolà" d’arròs negre, i caldós!
Tot i això, cal remarcar que estava tremendo, tot i els pèsols i les cues de rap que es van colar…
"Innovació", efectivament. Fantàstic! Li l’has colat a un valencià en l’arròs! Ma mare no donava crèdit a les meues paraules. Em deia "estos catalans…"
Bona conversa i bon arròs. Va ser un plaer, amic Marc.
Fins la propera!