Silenci.

Fa molt de temps. Massa, potser. El bloc ha patit les consequències de tres mesos de vertigen.

Avui pot ser un bon dia per actualitzar-lo, ara que només queda microanalitzar els resultats. L’anàlisi macro ja està fet: transferències de vot, províncies, comarques i municipis amb un pes electoral específic ja estan radiografiats. Ara, toca agafar aire.

 

Agafar aire i recomanar un llibre: el Arte de Callarde l’Abate Dinouart. Un assaig escrit el 1771 amb el següent fil conductor: “el primer grado de la sabiduría es saber callar; el segundo es saber hablar poco y moderarse en el discurso; el tercero es saber hablar mucho, sin hablar mal y sin hablar demasiado”.


 

Sssshhh!!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *