5 dies d’infart

Huckabee (R) i Obama (D) són els guanyadors del Caucus d’Iwoa. Romney i Clinton els perdedors.

Aquests són els resultats:


Demòcrates: Obama 38%, J. Edwards 30%, H. Clinton 29%, B. Richardson 2%

Republicans: M. Huckabee 34%, M. Romney 25%, F. Thompson 13%, J. McCain 13%

Ja ho deiem a l’anterior post, Edwards ha fet un exel.lent resultat a costa d’una Hillary Clinton que es juga el crèdit i el suport dels notables dels seu partit a New Hampshire. Si Obama repeteix victòria a NH, Hillary Clinton tindrà molt coll amunt la nominació.

Per part Republicana, Huckabee ha guanyat fàcilment. Exel.lent resultat de J. McCain (que com Giuliani tampoc havia fet campanya a Iowa) que es postula com a ferm candidat a la nominació, i mal resultat per Giuliani que només arriba al 3% dels vots.

Ens esperen 5 dies d’infart abans de les primàries de New Hampshire on les enquestes parlen d’una victòria de Clinton per part Demòcrata i de McCain en les files Republicanes. Però Obama encara no ho ha dit la última paraula.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *