la dona del pescador

marc teixidor | l'escala | l'empordà

30 de novembre de 2007
2 comentaris

Atureu les màquines!

L’Escalosfera està d’enhorabona amb la incorporació del, possiblement, millor fotògraf escalenc viu. Esculapi és el pseudònim que ha triat aquest artista per fer el salt a la xerxa, on actualment comparteix més de 70 fotos en tres àlbums exclusivament de l’Escala.
Esculapi és un artista polièdric: professor de professió, fotògraf, pintor i artista gràfic de vocació. Ha estat distingit amb el 1er Premi Nacional de diapositives Man Ray (Astúries), Premi a la millor fotografia sobre les Ruïnes d’Empúries dos anys consecutius, 4art premi del Certamen Nacional "Esculapi de Bronze" i Premi accèssit del Concurs internacional de fotografia"Caminos de Hierro" (foto) entre d’altres. A més, és l’autor de logotip de la denominació de qualitat Anxova de l’Escala.
Aquest ex-corresponsal de l’agència EFE a les comarques gironines és un apassionat de la meteorologia, lei motiv de l’obra gràfica que podem contemplar i comentar en el seu Picasa. Així doncs només ens falta donar-li la benvinguda i desitjar que segueixi compartint la seva obra amb tots nosaltres. Benvingut pare!

http://picasaweb.google.es/Esculapi/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!