Interessants novetats escalosfèriques (1)

Com que tenim en Saül convalescent, prenc el relleu amb ànims i desitjos de recuperació. Ho faig adaptant el seu popular post "Interessants novetats blocaires (x)" amb el que titula els articles en els que fa referència als nous blocs polítics que van apareixent al llarg del país. En el meu cas parla dels blocs que s’han anat incorporant a l’Escalosfera. Vinga…

L’Actiu blocaire Lluís Colomeda incorpora el bloc Blau sobre Blau, una recopilació de blocs i pàgines webs escalenques no estrictament comercials (prego, a no sé qui, que en Lluís no em tingui en compte el retard alhora d’esmentar el seu nou bloc).

Qui s’incorpora a l’escalosfera és en Jordi Piqué, amb el bloc Del Riuet a Montgó, un viatge visual en el record del nostre poble segons resa el subtítol. El Sr. Piqué deixa la docència i entra de ple a la xerxa.

Més novetats i del mateix sector que l’anterior, l’Educació. En Rafel Carmona i la Roser Parramón ens narren les vivències del seu viatge des de l’Escala al Cap Nord amb moto a el Bloc de la Roser i en Rafel.

Les sardanes estan d’enhorabona amb el bloc l’Escala Sardanista, bloc realitzat per Sergi Corral on podem trobar les properes audicions i novetats referents a la dansa més bella que es fa i es desfà. D’en Sergi també cal destacar els blocs Records de l’Escala i Meteorologia pas a pas.

Per últim, fer esment a la renovada imatge del bloc El Més Calent a l’Aigüera del programa homònim de Radio l’Escala conduït per Josep Palma i Joan Brugés.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *