Endeutats, desconfiats i abstencionistes

l’Abstenció  ha estat, sense dubte, una de les actrius principals de les darreres comptesses electorals, no només de les prop passades Municipals .

El gràfic que acompanya aquestes ratlles mostra l’abstenció a l’Escala el 27M i el títol del post és un plagi del darrer article que ha penjat l’assessor de comunicació política Antoni Gutiérrez-Rubí al seu bloc.

Recomano enormement la lectura d’aquesta article, potser així algú podrà incorporar alguna variable més al seu discurs sobre l’abstenció. I no miro a ningú.

Aquí teniu l’article:

>>>Endeudados, desconfiados?y abstencionistas

Ps/ afegeixo a l’article una reflexió que deixo a l’aire. La franja d’edat de la qual parla l’article és la que més s’informa i utilitza internet. La política 2.0 comença a obrir-se pas a casa nostra: pot ser un instrument útil per fer augmentar la confiança i la participació dels més joves? Potser sí, però segur que no podrà fer res contra l’endeutament.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *