la dona del pescador

marc teixidor | l'escala | l'empordà

18 de maig de 2007
6 comentaris

D-9: Programa electoral

Ahir vaig fer campana de bloc. En campanya electoral els dies haurien de tenir 34 hores. Almenys per qui treballem tot el dia fins les 7 de la tarda.

Ahir em vaig emprenyar. Ni ERC, ni CIU, ni EI ni PP, tenen programa electoral. A hores d’ara, exepte el PSC i ICV, ningú més ha presentat cap programa electoral. Potser CIU i ERC esperaven que, com ara fa 4 anys, el PSC publiqués el seu i així fer un cortar/pegar. Doncs ja el teniu penjat al bloc de l’Estanis!

Per sobre de tot un programa electoral és un compromís. Un compromís amb els ciutadans, i l’instrument que tenim els ciutadans per passar comptes amb els polítics. Evidentment si no hi ha programa no es poden passar comptes.

També un Programa Electoral és una guia, el full de ruta que cada formació redacta per encarar la propera legislatura. Si no hi ha Programa, no hi ha projecte. I un poble de 10.000 habitants com l’Escala sense projecte, no pot avançar.

Un Programa Electoral és també el treball d’un equip. Si un partit no té programa és que no té la suficient organització per abarcar en suficiència els diferents camps que formen la gestió municipal, doncs una persona no pot abraçar amb solvència tota la gestió d’un municipi com l’Escala.

Si no tens programa no tens equip.

ps/ em cau la cara de vergonya, no presentar cap programa electoral és un frau a la ciutadania. I aquest frau passa al meu poble i no a Marbella

Ps2/ Fe d’errates: icv si que va presentar el seu programa el dimarts 15, disculpeu l’error.

  1. això del pograma electoral és una camama com una altra dels polítics, només per saber què han de dir quan es queden en blanc, com en montilla que a les rodes de premsa només tira de lo que li escriuen.

    només feu servir-los, el grans pogrames electorlas per no fer-los hi cas…

    millor que no en tinguin els grups polítics de pograma electoral, aixi no el poden trencar

  2. Ets una peça clau en l´éxit de l´Estanis.Hi has posat en el grup energia positiva que sempre porta a bons ports.Ara mateix estic navegant( pel mar) i aixó de la tecnología és al.lucinant ;he pogut seguir via tv3 web els resultats i et felicit-ho.Ánims a tú a l´Estanis i a tot l´equip.

    Salut Crack

  3. espero no equivocar-me al desitjar-te moltes felicitats per l’aplastant victòria electoral d’aquesta nit a L’escala.

    a veure si et recompensen bé per tot l’esforç i les hores de dedicació exclusiva al partit, a la candidatura de l’estanis i a mantenir actualitzades les pagines web que envolten el psc de l’escala. pot semblar pel coment que tinc enveja, gelos o el que en vulguis dir, pos un xic si, pero estic inmensament content de veure que el teu treball i la teva dedicació us han servit per avassallar en guinart i treure’l d’una vegada per totes de l’alcaldia.

    repeteixo molotes i moltes felicitats.

    un peto

    petit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!