la dona del pescador

marc teixidor | l'escala | l'empordà

16 de juliol de 2008
0 comentaris

Políticas, a Roses

Dissabte passat l’Antoni Gutiérrez-Rubí va ser a Roses amb  el seu llibre Políticas. Mujeres protagonistas de un poder diferenciado (Colección Planta 29, Sociedad de las Indias Electrónicas, Ediciones El Cobre).

La presentació va anar a càrrec de Pia Bosch i la Magda Casamitjana, que va sorprendre a més d’un per la seva energia i franquesa, va fer d’amfitriona.

Van ser un parell d’hores de conversa entorn del llibre de l’Antoni i el paper de les dones en política. Una agradable conversa suggerida per l’autor i servida magistralment per una lúcida introducció de la Pia. La Pia Bosch és una d’aquelles persones que un hi conversa sempre menys del que voldria.

Políticas

Qui sigui lector del bloc de l’Antoni no li sorprendrà que digui que Políticas és un llibre imprescindible, primer perquè és de l’Antoni i després perquè és una lliçó magistral de “la política de les emocions”, que és tan com com dir l’auror és l’Antoni.

Políticas, que us podeu descarregar des d’aquí, repassa la influència creixent de les dones en la política del segle XXI, com exerceixen el poder i com el comuniquen. Un llibre que treu el vestit gris de la política moderna per vestir-la de colors.

I és clar, si a tot plegat hi sumem un auditori apassionat per la política i la comunicació, amb ganes de conversar, i el marc del Cafè Si Us Plau de Roses, un només pot donar les gràcies a tot@s per ser-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!