Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Publicat el 30 d'abril de 2007

Ha de ser pesat

Que tot lo món et conega, i que molts t’admiren, ha de ser realment pesat. Allà on vages ets centre de les mirades, dels comentaris, i si no tens molta sort, de les salutacions i altres invasions de privacitat.
Un dia ho vaig poder comprovar de ben a prop, i va ser la primera volta que vaig entendre com era d’incòmoda la fama. Fa alguns anys, vaig trobar per un carrer d’un poble llunyà a un personatge famós que es va estranyar de vore’m per allà, molt més prop del seu poble que no del meu. Vam anar a un bar a fer-nos un café, i en entrar, tots els parroquians del local aquell es van quedar mirant-lo com qui veu una aparició. Jo vaig passar desapercebut, cosa que no és habitual ja que la meua aparença física sol atraure les mirades de la gent que no em coneix. En aquella ocasió, però, ningú es va fixar en la meua persona desgarbada. Com que sé què és sentir-se observat, em vaig fer càrrec de seguida de les queixes dels afectats per la fama.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent