Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Publicitat gratuïta

Crec que el senyor alcalde de Bocairent no és conscient de les repercussions que la seua actitud en l’afer de Pot de Plom pot tindre. En pirmera instància, ha aconseguit que no es fera l’actuació de dimarts passat, però això només serveix per fer més publicitat a la companyia alcoiana, i per facilitar-li arguments per als seus espectacles.

El fet és greu,  i ho han denunciat ja partits i entitats (llegiu ací les notícies). Fins i tot Marian Díez li ha dedicat un monòleg. Però recordem que el responsable de la censura no és només alcalde de Bocairent, sinó que també és Conseller de Cultura de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Poca broma amb això. No espere que des del seu partit (PP) li estiren les orelles, però ho haurien de fer, perquè aquest senyor, per més alcalde que siga, no és l’amo del poble. Dic que no crec que ho facen perquè al cap i a la fi, el partit va acceptar l’alcaldia de Bocairent (i la majoria a la Mancomunitat) que els van donar dos trànsfugues.

Ni entenc l’obsessió de certs alcaldes del PP contra Xavi Castillo. Alguns només, perquè és notori que ha actuat en pobles governats pel PP sense problemes. A l’Olleria, per exemple, des que va vindre la primera volta fa nou anys, ja hi ha actuat un fum de vegades. Fins i tot en el teatre municipal.

Com deia al principi, amb tot aquest rebombori s’aconseguirà que quan Xavi Castillo torne a Bocairent hi haurà galtades per aconseguir localitats, i que no necessite esforçar-se per trobar temes d’actualitat. Li’ls donen fets.

I és que hi ha polítics (persones en general) que això de l’humor crític ho duen fatal.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent