FUTUR IMPERFECTE

somnis, deliris i esperances d'un poble

10 de febrer de 2008
0 comentaris

CONTRACTES

Els invents d’en Mariano

Mariano l’il·luminat, ens ha tornat a sorprendre amb una nova proposta pseudo-electoral la qual fa referència al famós contracte que haurien de signar els extrangers nouvinguts a l’estat espanyol amb el qual es comprometerien a respectar els usos i costums ibèrics.
La radicalizació de la dreta espanyola sembla no tenir límits i cada vegada fan propostes més pròpies d’un partit com Fuerza Nueva i cada vegada s’allunyen més del centre ideològic.
Que dimonis és això de signar un contracte? Qui vingui a treballar que signi un contracte de treball i que treballi. ¿O és que a Catalunya vam fer signar cap contracte als immigrants que van arribar durant la post-guerra espanyola? ¿Que li semblaria a l’il·luminat que el Govern català fes signar un contracte d’aquesta mena als andalusos, extremenys, murcians, etc. que arribin a Catalunya? Potser seria l’única manera que la nostra cultura fos respectada arreu de l’estat espanyol.
Si el que volia en Mariano era arreplegar vots dels electors extrangers que podran votar en les properes eleccions l’ha cagat. Sincerament penso que amb propostes d’aquest tipus el que fa és posar-li-ho molt fàcil a ZP. Sembla com si els dirigents del PP no siguin conscients (o vagin de sobrats) de que cada vegada hi han més extrangers amb dret a vot i arribarà el dia en que el pes d’aquest electorat serà decissiu i quan se n’adonin potser serà massa tard.
Per acabar vull proposar a l’il·luminat que quan vingui a fer un míting electoral als PPCC, abans d’entrar en el nostre territori signi un contracte que el comprometi a respectar la nostra cultura, els nostres costums, la nostra història i la intel·ligència de l’electorat dels PPCC. Que et sembla Mariano?

Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!